Prázdninový inspektor TV Nova

Vranovská pláž si své hodnocení zaslouží, je tam ale hodně lidí

 I letos se můžete těšit na reportáže našeho prázdninového inspektora. A nejprve vyrazil do kempu Vranovská pláž, který už má řadu ocenění. Právě v těchto dnech se ale ukázalo, že přeci jen jednu chybu má, počet návštěvníků totiž výrazně překračuje jeho kapacitu.

Jak název kempu napovídá, leží přímo na krásné písčité pláži Vranovské přehrady. Na první pohled Chorvatsko na Moravě. Vlézt do vody se bát opravdu nemusíte, od hygieniků dostala přehrada nejvyšší hodnocení kvality.

Prázdninový inspektorNa pláži je místo pro tisíce lidí, ale hlavní nevýhodu kempu poznáte hned při příjezdu. Je o něj příliš velký zájem. U recepce fronta, plné parkoviště aut, která stojí až v lese, a návštěvníci hned u odbočky k vodě zjišťují, že všechna místa jsou beznadějně obsazená. Ti, co rezervovali s předstihem, nešetří chválou.

V kempu se o zákazníky opravdu starají. Pokud zkusíte všechny nabízené aktivity, večer padnete únavou, dá se cestovat parníkem, hned na pláži jsou k půjčení motorové lodě, kajaky, šlapadla nebo prkna. A na vodní fotbálek po několika pivech nezapomenete.

Promenáda nabízí koktejly speciálně vytvořené pro vranovský kemp a věřte, že na poledním slunci lezou pěkně rychle do hlavy. Hlady na Vranově určitě nebudete, přímo v kempu najdete hospůdku s klasickým menu za stovku. U stánku dostanete langoše a opodál pizzu. Zákazníci si vychvalují, že ceny jsou velmi slušné.

"Je to tady fajn, mužů říct za celou družinu," uvedl Jaroslav Voborník, který sem s manželkou a kamarády přijel už podruhé. Mají čtyřlůžkovou chatku a když se rozpočítají, každý zaplatí 280 korun na noc.

Nejčastěji sem míří rodiny s dětmi a ty se tady opravdu nenudí. Čluny jsou i pro nejmenší, tobogán zdarma a vedle je brouzdaliště i se skluzavkou. Pokud mají děti víc odvahy, mohou šplhat v korunách stromů.

Na pláži nenajdete papírek, záchody vzorně čisté. Není divu že toto je kemp roku 2016 a k řadě ocenění přidáváme i to naše. Zlatou medaili si plně zaslouží.


Zdroj: TV Nova