6. ročník SUMMER X FEST TOUR

6. ročník SUMMER X FEST TOUR je úspěšně za námi. Tour složená ze 4 zastávek ve vyhledávaných letních areálech opět bavila stovky českých rodin a mladých diváků v průběhu letní dovolené.

Druhá zastávka startovala v pravé poledne, tentokrát při slunném a teplém počasí. Areál Vranovské pláže nezklamal a zóny našich partnerů se plnily stovkami návštěvníků hned od začátku akce. Diváky do varu pumpovali naši jezdci několikrát za den při show v Monster Energy mobilní minirampě.

Read more
Plavba se spalovacími motory do 10 kWh na nádrži Vranov

Vyhláška Ministerstva dopravy č. 46/2015 Sb. o stanovení vodních nádrží a vodních toků, na kterých je zakázaná plavba plavidel se spalovacími motory, a o rozsahu a podmínkách užívání povrchových vod k plavbě, která je účinná od 15.4.2015, umožnila provoz malých plavidel se spalovacím motorem do 10 kWh mj. i na vodní nádrži Vranov.

Read more
Sportovně-dobrodružný kemp České olympijské nadace

Pláž na vranovské přehradě ožila 12. - 14. 6. 2015 sportovním kempem organizovaným v rámci projektu P&G Tesco Charity. Společnost Procter & Gamble zároveň spustila akci, v rámci které jedno procento z ceny každého prodaného výrobku této značky poputuje do České olympijské nadace...

Read more