Sportovní a teambuildingové aktivity

Aktivity zaměřené na budování pracovního týmu, rozvoj důvěry mezi jednotlivými členy, vytvoření pozitivních vazeb a posílení vzájemné spolupráce. Ucelené, tematicky laděné programy připravujeme a stylizujeme je vždy individuálně podle zadání klienta.

Mezi jednodušší formy týmových aktivit patří tzv. týmové hry: jedná se o různě obtížné týmové hry s časovou náročností max. do 20 ti minut určené pro skupiny 8 - 12 osob. Všechny hry jsou zaměřeny na týmovou spolupráci, komunikaci a na zvolení optimální strategie – postupu řešení. Vždy je dopředu jasně zadán úkol a stanovena přesná pravidla a je na soutěžících jaký postup zvolí při jeho realizaci. Všechny hry lze ohodnotit počtem bodů nebo změřit výsledný čas potřebný ke správnému splnění úkolu.

Levitující tužka

Adrenalinové a prožitkové aktivity

Lanový park

Lanový park

Lanový park v korunách 10ti vzrostlých stromů se nachází na hlavní pláži Vranovské přehrady v areálu kempu Vranovská pláž. Ve výšce 4 - 9 metrů nad zemí lze ve dvou okruzích zdolat celkem 17 překážek se čtyřmi lanovkami.

Slaňování z visutého mostu

Slaňování z visutého mostu

Slanění do volného prostoru z cca 14 metrů vysokého visutého mostu přes Švýcarskou zátoku.

Houpačka z mostu - swing jump

Houpačka z mostu - swing jump

Skok z mostu (cca 15 metrů) do volného prostoru do téměř napnutého dynamického lana a následné obří zhoupnutí a slanění do loďky.

Netradiční a ostatní sportovní aktivity

Mobilní horolezecká stěna

Mobilní horolezecká stěna

8,5 metrů vysoká horolezecká stěna nabízí několik úrovní a variant výstupů od nejjednodušších pro malé děti od tří let, až po náročné, pro zkušené lezce. Všichni účastníci jsou jištěni kvalifikovanými instruktory za pomoci horolezeckého vybavení.

Bungee running - běh na gumové laně

Bungee running - běh na gumovém laně

Úkolem účastníků je doběhnout (dojít) co nejdále proti odporu gumového lana, ke kterému jsou účastníci připoutáni pomocí horolezeckého úvazku. Zároveň jsou jištěni instruktorem, aby nedošlo ke zpětnému „katapultování“.

Bumperball

Bumperball

Skotačení a různé hry v obřích nafukovacích míčích. Žádný náraz do protihráče nebolí. Lze uspořádat turnaje pro 3 - 4 členné týmy v různých variantách her uzpůsobených pro tuto aktivitu.

Vodní fotbálek

Vodní fotbálek

Hra pro pětičlenné týmy ve speciálním nafukovacím hřišti, na kterém je cca 3 - 5 cm vody. Možnost uspořádání celofiremního turnaje.

Kin-ball

Kin-ball

Netradiční hra pro čtyřčlenné týmy.

Půjčovna plavidel

Půjčovna plavidel a sportovních potřeb

Možnost zapůjčení šlapadel, veslic, kánoí, elektrolodí, mořských kajaků a mnoho dalšího…

Týmový orientační „běh“

Týmový orientační „běh“

Zaměřeno na paměťové buňky, v areálu kempu Vranovská pláž, na závěr vystoupení každého týmu.

Výlet na koloběžkách

Výlet na koloběžkách

Tento dopravní prostředek prožívá v posledních letech opravdovou renezanci. Můžete se vypravit sami nebo za doprovodu průvodce, který vás seznámí se spoustou zajímavostí okolní krajiny.

Střelba ze vzduchovky

Střelecké disciplíny

Snad každý si v dětství hrával na vojáky nebo indiány. Můžete si vybrat da budete střílet ze vzduchovky, luku, kuše nebo indiánské foukačky.

Lanová lávka

Nízké lanové překážky

Jedná se o lanové dráhy, které lze provádět bez jištění (do 1m nad zemí). Při všech disciplínách je důležitá obratnost a smysl pro rovnováhu.

Paintball

Paintball

Hrát může najednou max. 10 osob. Stále oblíbenější adrenalinovou sportovní hru pořádáme na lesním hřišti o rozloze 2000 m2, cca 12 minut pěší chůze z pláže, kde přírodní překážky tvoří vzrostlé stromy, i ty spadlé, pařezy, příkopy a vše, co do přírody patří. Vystřelte si ze svých kolegů nebo třeba i na šéfa…

Fitness lekce v přírodním prostředí

Fitness lekce v přírodním prostředí

Posilovací lekce formou kruhového tréninku situované do přírodního prostředí ve skupině přibližně stejně zdatných jedinců, hlavním hnacím motorem je týmový duch a vzájemná podpora všech zúčastněných.