Víno na několik způsobů

Projížďka lodí spojená s řízenou ochutnávkou vín

Ochutnávka vín na lodi

Dvouhodinová projížďka výletní lodí po jezeře Vranovské přehrady pod hrad Bítov, během které ochutnáte při řízené degustaci 2-3 vzorků vín.

Řízená ochutnávka vín

Řízená ochutnávka vín

Profesionální someliér představí 8 - 12 vzorků vín z moravské vinařské oblasti. Během degustace budete seznámeni s charakteristikami jednotlivých vín, výrobními postupy a zvláštnostmi jednotlivých druhů a samozřejmě nebudou chybět ani perličky a zajímavosti z vinařské profese. Degustaci je možné oživit soutěžemi nebo kvizem s vinařskou tematickou, samozřejmě o hodnotné ceny. Řízenou ochutnávku je možné realizovat i na výletní lodi během plavby.

Víno jako dárkový předmět

Víno jako dárkový předmět

Tužky, bloky či diáře rozdává svým zákazníkům téměř každý. Obdarujte své významné zákazníky a obchodní partnery něčím neobvyklým, ale přesto vkusným a reprezentativním. Nabízíme zcela originální propagační předmět, či dárek v podobě vína. To bude opatřeno speciální etiketou s vaším logem nebo libovolným textem a dle přání vloženo do reprezentativního dárkového balení, jehož součástí mohou být i další předměty jako skleničky na víno nebo jiné drobné dárky.