Novinky v kempu

V kempu Vranovská pláž přibylo pár příjemných novinek. Tvrdě jsme pracovali na tom, abychom kemp ještě více vylepšili a zpříjemnili vám pobyt na Vranovské pláži. Co vás tedy čeká?

Více sportu a zábavy

Vybudovali jsme čtyři zcela nová volejbalová hřiště. To se bude letos panečku hrát! Na mladší ročníky už netrpělivě čeká náš zrekonstruovaný tobogán. Přejeme parádní jízdu! A nudit se u nás nebudete ani po večerech: ve spolupráci s restaurací Pařník se můžete těšit na vlahé noci plné filmového promítání na velkém plátně letního kina.

Těšit se opět můžete také na nabitý program Vranovského léta. Tradiční volejbalové turnaje letos proběhnou na nových hřištích. Ve čtyřech vydáních stand up commedy show NA STOJÁKA se vás pobaví Lukáš Pavlásek, Daniel Čech, Karel Hynek, Dominik Heřman, Petr Vydra a Ester Kočičková. Chybět nesmí Miss pláž, Miss mokré tričko, sportovní show plná profesionálních sportovců AGANG SUMMER X FEST TOURzávody dračích lodí a výlov sektu ze dna přehrady.

Větší pohodlí

Je pro nás důležité, abyste se u nás cítili dobře. Abychom vám dopřáli ještě větší komfort než doposud, postavili jsme nové toalety a kvalitnější cestu v kempu. Pro urychlení a zjednodušení všeho, na čem se spolu potřebujeme v kempu domluvit, jsme navíc vybudovali dvě nové recepce. Těšíme se, až se tu s vámi potkáme!

Vodní skluzavka

Vodní skluzavka

Skluzavka se nachází v blízkosti vodního fotbalu a tobogánu a ústí přímo na vodní hladinu nádrže.

Vodní fotbal

Vodní fotbal

Jedná se o mokrou verzi klasického fotbalu na hřiště o rozměrech 10x20 metrů s nafukovacími mantinely.

Vodní zorbing

Vodní zorbing

Principem je dovádění na vodní hladině, aniž by se účastník namočil. Je možné dělat přemety, utíkat na vodní hladině, provádět kotouly či jen šlapat vodu.

E-půjčovna

E-půjčovna

Zákazníci E.ON mohou využít slevu na zapůjčení elektrokol ve výši 10% a slevu 30% na zapůjčení elektroskútrů.

Brožura a ceník E-půjčovny je k dispozici ke stažení zde.
Více info na www.ecofuture.cz.