6. ročník SUMMER X FEST TOUR

6. ročník SUMMER X FEST TOUR

6. ročník SUMMER X FEST TOUR je úspěšně za námi. Tour složená ze 4 zastávek ve vyhledávaných letních areálech opět bavila stovky českých rodin a mladých diváků v průběhu letní dovolené.

Navštívili jsme destinace pod názvy zastávek:

Vyladěný program letní tour odstartoval pravým polednem na pláži Landal Marina Lipno. Počasí nám moc nepřálo, ale to nebyl důvod, aby si zvědaví návštěvníci program neužili. Vynikající atmosféra gradovala v časech show VSA Xtreme teamu. Na funbox řadě překážek padaly světové triky při přeskoku přes nové teamové auto Mercedes-Benz Vito.

Druhá zastávka o týden později opět startovala v pravé poledne, tentokrát při slunném a teplém počasí. Areál Vranovské pláže nezklamal a zóny našich partnerů se plnily stovkami návštěvníků hned od začátku akce. Diváky do varu pumpovali naši jezdci několikrát za den při show v Monster Energy mobilní minirampě.

Pokračování Summer X fest tour na sebe nenechalo dlouho čekat. Třetí zastávka se uskutečnila s Mercedes-Benz minirampou v parádním areálu ATC Merkur Pasohlávky. Jeden z největších autokempů v ČR se naší návštěvě odvděčil tisícovým publikem. Atmosféra gradovala až do večerních hodin, kdy jsme odstartovali večerní show. Úžasná atmosféra doprovázela naše jezdce při cca 40 minut dlouhé exhibici. Slovo z Mercedes minirampy si vzal host této zastávky Paulie Garand a Kenny Rough. Life koncert se vstupem zdarma bylo jasnou motivací stovek mladých návštěvníků.

Finále letošní Summer X fest tour proběhlo v krásném areálu Aquaparku v Žamberku. Tato zastávka byla zároveň zahřívacím dnem pro velkou sobotní BMX událost, závod Mercedes–Benz GRAND BMX.

Na každé akci v rámci tour vyrostlo festivalové městečko složené z několika zábavných zón, kde návštěvníci mohli strávit celé odpoledne a užít si skvělou atmosféru našeho programu:

Jeden z hlavních partnerů tour, společnost Mercedes-Benz, návštěvníkům nabídl velkou zónu, kde si kromě krásných vystavených vozů mohli diváci zazávodit na herních konzolách a získat tak vychytané dárky.

Pro milovníky jízdy na kole nemohla chybět oblíbená půjčovna kol Author, které jste mohli otestovat na přilehlých cyklostezkách zdarma.

Informace o svém krevním tlaku, či obsah tuku ve Vašem těle Vám zdarma změřili ve stanu VZP.

Milovníci cestování se seznámili s obytnými vozy a přívěsy značky KOV a Dethleffs.

Pro děti byla připravená Mattel family zóna se značkami BOOMco, Barbie a MONSTER HIGH.

Nesportovci si mohli zahrát oblíbené hry v Nintendo zóně.

Prodejní stánek s oblečením značky Garand Brand zpěváka Paulieho Garanda byla součástí všech akcí. Na první akci 9. 7. 2015 v Landal Marina Lipno si navíc mohli diváci zakoupit zboží NEW ERA a Etnies za výhodné ceny.

Nechyběly zábavné soutěže se zvětšeninami batohů hlavního partnera tour, společnosti Topgal, který stejně jako ostatní partneři SUMMER X FEST TOUR věnoval hodnotné ceny do soutěží.

Občerstvení v Action sport baru bylo samozřejmostí.

Děkujeme všem divákům jednotlivých zastávek za jedinečnou atmosféru! A příští rok se na Vás opět budeme těšit na další Summer X fest tour.

OFICIÁLNÍ VIDEO